Centura Tecuciului se află în atenţia Guvernului Orban

 

Ieri, 10 iunie 2020, primul ministru Ludovic Orban, însoţit de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, și de reprezentanți ai autorităților locale și managementul CNAIR au verificat stadiul lucrărilor la o serie de obiective de infrastructură din județele Brăila și Galați.

„Mai sunt obiective care au o anumită întârziere, dar pe care le-am dezgropat, pentru că erau uitate de ani de zile. Mă refer la varianta de ocolire Tecuci. În acest an suntem în proces de finalizare a expertizelor şi vom scoate la licitaţie execuţia acestui tronson, cât a mai rămas de executat din cei 7 km, până la sfârşitul acestui an”, a declarat, printre altele, ministrul Lucian Bode.

Până acum centura ocolitoare a fost promisă de două ori de către senatorul PSD de Tecuci, care mai este şi preşedinte al Comisiei de transporturi din Senat.

Construcţia variantei ocolitoare a municipiului Tecuci a fost tărăgănată atât de constructori, cât şi de guvernele PSD, iar traiul tecucenilor nevoiţi să îndure traficul greu care tranzitează municipiul a devenit un supliciu.  

 

error: Content is protected !!