Întâlnire între Lucian Costin şi premierul Ludovic Orban

 

Imediat după întâlnire, Ludovic Orban a declarat: „Lucian Costin, colegul meu și președintele liberalilor tecuceni, beneficiază de susținerea mea, necondiționată!”

Ludovic Orban, premierul României, însoțit de mai mulți membri ai Cabinetului, s-a aflat în județele Brăila și Galați, unde a vizitat șantierul podului peste Dunăre, dar și Combinatul Siderurgic Liberty. Vizita delegației ministeriale a fost importantă și pentru tecuceni, pentru că mulți dintre ei lucrează și la construcția Podului peste Dunăre, dar și la Combinatul Liberty, știut fiind că în Tecuci lipsa locurilor de muncă este o problemă tot mai mare.

Prezent la evenimentul din Galați a fost și Lucian Costin, președintele PNL Tecuci, care s-a întreținut cu premierul Ludovic Orban, tema discuțiilor fiind finanțarea unor proiecte de interes general pentru Tecuci.

După  întrevedere, Ludovic Orban a declarat:

 „Eu am fost în Tecuci anul trecut, știu bine realitățile din acest oraș, în care administrația locală PSD comite abuzuri și guvernează contra tecucenilor. O administrație care nu a construit nimic, nu a reușit să atragă fonduri pentru Tecuci și tot ceea ce a făcut a fost să majoreze taxele și impozitele locale, taxa de salubritate și să apeleze la împrumuturi cel puțin dubioase.

Lucian Costin, viitorul primar al municipiului Tecuci, este omul de care comunitatea are nevoie, este cel care a demonstrat, în cele trei luni de epidemie, că știe și este alături de tecuceni. Practic, a făcut mai multe decât a făcut actualul primar și administrația PSD.

Îl susțin necondiționat pe Lucian, pentru că demască abuzurile unei administrații lacome, haine, pentru că nu ezită să se ia la trântă cu actualul primar și clanurile care-l înconjoară. Pentru Lucian, ușile ministerelor vor fi fi mereu deschise, iar proiectele care le-a gândit pentru Tecuci vor avea în mod cert susținerea Guvernului”.

Și Lucian Costin a declarat după această întâlnire:

„Îi mulțumesc premierului Ludovic Orban pentru susținere și pentru că privește cu maximă  atenție ceea ce se întâmplă în Tecuci, unde administrația locală este incapabilă să dezvolte proiecte, să atragă fonduri, să creeze locuri de muncă și să dezvolte orașul.

Sunt ferm convins, după această întrevedere, că voi reuși, beneficiind de sprijinul premierului și Cabinetului pe care-l conduce, să aducem fonduri în Tecuci și să finanțăm proiecte de interes public”.