CUP are un nou director. Ce îl recomandă

 

Începând de ieri, 1 iulie 2020, o instituție și o societate aflate sub tutela Consiliului local Tecuci au rămas fără directori, Spitalul municipal și CUP. Foștii manageri și-au prezentat demisiile iar în locul lor au fost numiți directori interimari. Cei doi interimari se alătură astfel directorului interimar de la Casa de cultură, acest interimat datând din anul 2018.

Prin Hotărârea nr. 173 din 27 septembrie 2018, a Consiliului local, Carleta Bostan a fost numită în funcţia de director general al Companiei de Utilităţi Publice Tecuci. Aceasta și-a depus, acum, demisia.

Primăria Tecuci înștiințează, printr-un comunicat, faptul că societatea va fi condusă de directorul administrativ al societății, Constantin Vîrlănuță. Acesta a devenit cunoscut tecucenilor la începutul pandemiei, după ce a amenințat un profesor din Tecuci că îl va scuipa imediat ce va fi confirmat pozitiv cu COVID-19. Apoi și-a retractat spusele, anunțând că a fost o glumă.

Prin această numire, administrația PSD din Tecuci ne lasă să înțelegem că a fost de acord cu atitudinea funcționarului. Mai mult, chiar a recompensat-o.

 

error: Content is protected !!