Neputinţă şi delăsare. Dezastrul lăsat în urmă de administraţia social democrată – Foto

 

Centrul municipiului Tecuci, iulie 2020. La patru ani de la măreţele promisiuni social democrate, cei care se întorc în municipiu, dar şi cei care îl văd pentru prima dată, au impresia că vin într-un oraş abandonat. Măreţia de altădată a clădirilor din centrul municipiului este mascată cu plase sau cu panouri.

Trecătorii grăbiţi nu au timp să admire decăderea arhitecturală din centru. Aceştia sunt preocupaţi, la fiecare pas, să nu se împiedice, ori să nimerească vreo gaură aflată pe trotuar sau în mijlocul străzii. Gunoaie sunt la tot pasul, chiar dacă taxa de salubrizare a fost mărită de patru ori, buruienile au invadat trotuarele aflate în stare avansată de degradare.   

Luăm la pas centrul municipiului Tecuci şi ajungem la Piaţa centrală, în jurul căreia regăsim acelaşi peisaj dezolant.

 Aşa arată astăzi, după patru ani de administraţie PSD, centrul unui municipiu cu 40.000 de locuitori. Taxe peste taxe, impozite peste impozite şi nici măcar străzile din centru nu sunt cum ar trebui. De aceea este nevoie să ieşim cu toţii la vot, pentru a arăta că ne pasă, pentru ca în următorii patru ani să nu fim nevoiţi să suportăm acest dezastru administrativ.

Administraţia PSD a arătat că atât poate, iar ce poate s-a văzut. A venit timpul să descoperim ce s-a întâmplat cu banii cu care o altă administraţie ar fi ridicat centrul unui municipiu de la stadiul de comună, cum arată astăzi, la nivelul unui oraş european.

 

Tecuci – iulie 2020

60 new photos · Album by Ziarul Tecucean

 

error: Content is protected !!