A încălcat ordinul de protecţie şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor

 

Ieri, 29 iulie, în jurul orei 21, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza municipiului Tecuci a fost direcționat de către Dispeceratul poliției în strada Gheorghe Petrașcu unde era reclamat un scandal.

Ajunși la fața locului, jandarmii au luat legătura cu persoana care a solicitat prezența forțelor de ordine, iar aceasta le-a spus că soțul său face scandal în incinta locului de muncă și refuză să plece.

Din verificările făcute de către jandarmi a rezultat că bărbatul în vârstă de 46 ani are emis la data de 27 iulie 2020 un ordin de protecție provizoriu care îi interzice să se apropie de soție. Totodată, verificările au arătat că acesta a sosit la locul de muncă al soției în jurul orei 20.40, a mers la autoturismul acesteia și i-a smuls numerele de înmatriculare, după care a intrat în interior și sub amenințări i-a spus femeii să iasă afară. De frică, femeia a sunat la 112 și a cerut sprijin.

Bărbatul a fost condus de jandarmi la sediul poliției unde i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție. Cercetările sunt continuate de Poliția Municipiului Tecuci.