Persoanele trebuie să înştiinţeze prestatorii de servicii că sunt carantinate sau izolate atunci când solicită intervenţia acestora

 

Joi, 30 iulie, au fost desemnate persoanele care vor ţine evidenţa celor aflaţi în carantina sau izolare pe raza municipiului Tecuci.

„Persoanele desemnate vor informa în scris persoanele carantinate sau izolate la domiciliu că în momentul în care solicită servicii din partea furnizorilor de utilităţi (ex. Intervenţii, deranjamente) sunt obligate ca atunci când îşi declara identitatea să facă precizarea că sunt izolate sau carantinate la domiciliu, astfel încât reprezentanţii echipelor de intervenţie (apă, canal, gaze, electricitate, internet / cablu / telefonie fixă) să îşi ia măsuri de precauţie”, se arată în Dispoziţia nr. 447 din 30 iulie 2020, semnată de primarul în exerciţiu.

De la Primărie au fost împuterniciţi Victor Iftimie şi Dănuţ Stanislav – locţiitor, ambii de la Biroul de Monitorizare a Situaţiilor de Urgenţă, iar de la Direcţia de Asistenţă Socială au fost desemnate Mariana Manole şi Dorina Joghiu – locţiitor.

Nu cunoaştem cine răspunde de punerea în aplicare a măsurilor privind împiedicarea răspândirii coronavirusului în municipiul nostru, măsuri care au fost stabilite de Comitetul Local pentru Situații de Urgență Tecuci.