Practici indecente prin care PSD a câştigat Primăria Tecuci

 

În ultima vreme, încep să iasă la iveală tot mai multe dintre practicile manipulatorii prin care PSD a câştigat în 2016 Primăria Tecuci.

Deunăzi am fost sunaţi în redacţie de o persoană care în ultimii patru ani a încheiat mai multe contracte cu administraţia Hurdubae. Aceasta ne-a acuzat de faptul că adăugăm comentarii la propriile articole, sub protecţia anonimatului.

Tecuceanul respectiv vorbea probabil din propria sa experienţă. Publicaţia noastră nu se pretează la astfel de practici dezgustătoare, este sub demnitatea noastră de jurnalişti să facem acest lucru. De ce să adăugăm un comentariu, când putem să scriem un articol? Aceasta este întrebarea pe care ar trebui să şi-o pună cititorul nostru.

Astăzi, 5 august, avem noi indicii despre modul în care tecucenii au fost manipulaţi în 2016.

„Da’ nu ai pus tu gunoi acolo, gata aşezat să îţi faci ştire?”, ne scrie Cristian, căruia îi mulţumim pe această cale pentru încrederea pe care o are în noi.

Se pare că cititorul nostru este marcat de amintirea unor practici indecente la care au apelat în fostul mandat administrativ toţi cei care aveau nevoie de o ştire sau reportaj. Şi de această dată experienţa proprie se pare că şi-a spus cuvântul.

 

error: Content is protected !!