Centru social multifuncțional – Mii de vârstnici tecuceni abandonaţi după ce le-au fost oferite iluzii

 

În data de 25 august 2017, Consiliul local Tecuci a aprobat Hotărârea nr. 175 privind înfiinţarea unui Centru social multifuncțional integrat pentru persoanele vârstnice din municipiul Tecuci.

La acea vreme se propunea reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotare celor trei clădiri situate pe strada Transilvaniei, nr. 11 A,  în spatele școlii de șoferi Miia Tour.

 „Sunt măsuri de intervenții pentru înfiinţarea unui centru social multifuncţional integrat compus dintr-un centru de zi cu amenajare exterioară și interioară (Corp C1 și Corp C2) și o cantină socială (Corp C3)ˮ, se arăta în proiect.

Valoarea totală a obiectivului de investiții era de 4.017.743,17 lei cu TVA. Beneficiarii, persoanele vârstnice din Tecuci socotite de primar: 5.363 persoane peste 65 de ani.

Din păcate, obiectivul a rămas la stadiul de proiect, iar 5.363 persoane peste 65 de ani, identificate ca beneficiari ai acestui Centru au fost uitaţi.

Ieri, 11 august 2020, am constatat că în cei trei ani de la demararea proiectului a fost schimbată doar poarta de acces.

Curtea plină de bălării şi de mormane de resturi rezultate în urma plombărilor, îţi lasă impresia unui imobil părăsit, abandonat, numai bun de pus pe o listă cu terenuri şi imobile ale municipalităţii ce urmează să fie vândute.

 

 

You cannot copy content of this page