Bulevardul Victoriei: Cartea de vizită a administraţiei Hurdubae necesită deja reparaţii – Foto

 

În data de 21 iunie 2018, a fost dat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare pentru Bulevardul Victoriei din Tecuci, lucrări a căror valoare a fost de 1.209.487,45 lei fără TVA, respectiv 1.439.290 lei cu TVA.

În cadrul modernizării trebuia să fie refăcute trotuarele cu pavele și borduri, să fie amenajate parcări şi să fie turnat covor asfaltic. Perioada de execuție era de 7 luni, o lună proiectare şi 6 luni execuție a lucrărilor.

„Actualul primar a dus direcţia oraşului pe o pantă descendentă. Nu am văzut decât vânzări, nu am văzut decât împrumuturi şi doar câteva lucrări de asfaltare, lucrări de foarte proastă calitate. Bulevardul Victoriei, lucrare terminată anul trecut, plătită cu o sumedenie de bani, are asfaltul crăpat. Dacă facem lucrări, haideţi să le facem serios, de calitate şi de durată”, a declarat ieri liderul PNL Lucian Costin.

Astăzi, 18 august, am străbătut la pas Bdul Victoriei pentru a vedea cum arată după un an o lucrare pentru care s-au plătit peste 14 miliarde lei vechi.

Trecerile de pietoni paralele cu Bulevardul nu sunt nici asfaltate, nici trasate, spaţiile verzi sunt lăsate de izbelişte, pavelele sunt dizlocate, iar în capătul dinspre Gară asfaltul s-a crăpat în două locuri, în faţa Casei de pensii şi în faţa restaurantului. De asemeni, asfaltul prezintă dâmburi, denivelări, în mai multe locuri.

Se pare că s-a făcut o economie drastică de materiale iar calitatea lucrărilor lasă de dorit.

Trebuie specificat faptul că Bulevardul este una dintre cărţile de vizită ale administraţiei Hurdubae. Celelalte proiecte din oraş a fost făcute după acelaşi calapod, pentru ca la urmă să fie recepţionate lucrări de o calitate îndoielnică.

 

Bulevardul Victoriei Tecuci – 18 august 2020

27 new photos · Album by Ziarul Tecucean

 

You cannot copy content of this page