Avem nevoie de o administraţie care să lucreze în interesul tecucenilor

 

Una dintre caracteristicele administraţiei locale din Tecuci al cărei mandat se va încheia peste o lună este aceea că de-a lungul celor patru ani şi ceva tecucenii au fost nevoiţi să o împingă de la spate pentru a face lucrurile necesare comunităţii.

Ultimul episod din acest serial care nu se mai sfârşeşte s-a derulat ieri, 19 august, când în spaţiul public a apărut un comunicat al primarului în exerciţiu. Chiar dacă un comunicat trebuie să păstreze un ton oficial, Hurdubae l-a scris în genul unui pamflet, cum de altfel pamflet au fost patru ani de administraţie PSD, dovedind, încă o dată, că în patru ani de administraţie nu a reuşit să le înveţe chiar pe toate.

Subiectul acestui aşa-zis comunicat transmis către Radio Tecuci a fost proiectul Permis de Tecuci şi încercarea lui Lucian Costin de a aduce biroul de eliberări permise şi înmatriculări auto în municipiul nostru astfel încât tecucenii să nu se mai deplaseze la Galaţi. Actualul primar refuză să pună la dispoziţie un sediu inventând fel şi fel de pretexte.

Hurdubae a mutat o chestiune administrativă, cum este asigurarea unui sediu pentru permise şi înmatriculări auto, din plan administrativ în plan politic. Mai precis, acesta afirmă că liberalii vor să câştige puncte electorale cu acest proiect. Tonul folosit de Hurdubae este departe de cel al unui primar şi aduce mai mult cu cel al unui scandalagiu care după ce a fost prins cu ocaua mică încearcă să scape basma curată.

Această îndârjire a lui Hurdubae împotriva proiectului Permis de Tecuci îi lasă pe tecuceni fără alternativă. Actuala administraţie trebuie schimbată, nu putem merge înainte cu o administraţie care acţionează contra intereselor tecucenilor.