În loc de clădire reabilitată, tecucenii s-au ales cu un container

 

Pentru reabilitarea clădirii care aparţinea Colegiului de Agricultură şi Economie Tecuci, în proiectul „Şansa T” a fost prevăzută suma de 300.000 euro.

 „Am votat cu bună credinţă toate investiţiile şi clădirea fostă a Liceului Agricol din Bălcescu, care stă în paragină în cartier, era clădirea care trebuia renovată, făcut acolo cantină, dispensar… Au modificat proiectul şi au făcut un container la grădiniţa din cartier”, a spus revoltat consilierul Vasile Diaconu într-una dintre şedinţele Consiliului local.

Dat fiindcă ceea ce a construit administraţia Hurdubae la grădiniţa din Bălcescu nu era prevăzută în proiectul iniţial, tecucenii au trebuit să mai scoată din buzunare încă 85.000 lei, respectiv 850 milioane lei vechi, pentru a acoperi aceste costuri neeligibile.

 „Aşa arată clădirile din Bălcescu care în proiectul Şansa T trebuiau renovate. Ulterior, fără a mai informa Consiliul local, proiectul a fost modificat şi clădirile au rămas abandonate”, a precizat Vasile Diaconu.

Doar o nouă administraţie care va veni după 27 septembrie ne mai poate spune unde au dispărut cei 300.000 de euro destinaţi reabilitării fostei clădiri a Liceului Agricol din Bălcescu.