Tecuci: De la distracţie la dosar penal

 

Aflat sub influența alcoolului, un bărbat în vârstă de 44 ani din Tecuci, a spart geamul unui joc de păcănele. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Ieri, 5 octombrie, în jurul orei 20.30, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza municipiului Tecuci a fost direcționat de către Dispeceratul poliției la o sală de jocuri din localitate unde era reclamat faptul că un bărbat aflat în stare de ebrietate este violent și distruge un aparat de joc.

Ajunși la fața locului, jandarmii au luat legătura cu persoana care a făcut sesizarea, iar aceasta le-a spus oamenilor legii că, în jurul orei 19.40, în bar a intrat un bărbat aflat în stare de ebrietate. Acesta a devenit violent după ce a început să piardă o sumă consistentă de bani, lovind cu pumnul aparatul la care juca. La rândul său, bărbatul a declarat verbal jandarmilor că a consumat alcool înainte de a intra în sala de jocuri și de supărare că pierduse banii băgați a început să lovească aparatul, până i-a spart geamul.

Bărbatul a fost condus de jandarmi la sediul poliției unde i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior.