Rotary are nevoie de forţă de muncă pentru a continua lucrările din Tecuci

 

În data de 7 octombrie, Apă Canal Galaţi a notificat Primăria Tecuci privitor la problemele pe care le înregistrează Rotary Construcţii SRL în municipiul nostru.

În adresă, postată după aproape o săptămână pe site-ul Primăriei, se specifică faptul că firma Rotary se confruntă cu lipsa forţei de muncă pentru executarea lucrărilor din Tecuci.

„Vă rugăm să ne susţineţi în identificarea forţei de muncă locale din municipiul Tecuci necesară pentru execuţia lucrărilor în infrastructura de apă şi de canalizare”, se precizează în adresă.

În alte oraşe, pentru asigurarea forţei de muncă necesară unor lucrări se apelează la ALOFM sau la rubricile de anunţuri. La noi se cere ajutorul Primăriei.

Cererea vine într-un context nefericit, ţinând cont de faptul că toţi cei angajaţi în ultimii patru ani, care nu au reuşit să confirme că fac faţă funcţiei, cu fostul primar în frunte, se vor afla în curând în căutarea unui loc de muncă.

Celor care până de curând s-au jucat de-a funcţionarii prin Primărie sau societăţile Consiliului local le va fi greu, însă, să se adapteze condiţiilor oferite de Rotary. Greu, dar nu imposibil.