Ajutaţi-ne să salvăm un suflet de copil

 

Emanuel a venit pe lume în 10 iulie 2019, într-o familie bucuroasă că a fost binecuvântată cu al doilea copil. După puţin timp, bebeluşul a fost diagnosticat cu atrofie musculară spinală infantilă tip I (întârziere severă în dezvoltarea psihomotorie) şi insuficienţa respiratorie acută.

Au urmat câteva luni de spitalizări şi investigaţii la clinicile bucureştene, luni în care Emanuel avea nevoie de aparatură specială pentru a supravieţui, diverse şedinţe de recuperări precum şi o injecţie care se face din patru în patru luni şi costă 70 mii euro una singură.

În luna mai 2020 în urma unei Loterii Internaționale, Emanuel a fost Binecuvântat de Dumnezeu sa fie primul câştigător din România al tratamentului Zolgensma în valoare de 2.1 milioane dolari.

Cu ajutorul medicilor, care înainte de a fi medici sunt oameni cu suflet mare, de la Centrul de Recuperare Nicolae Robanescu București, tratamentul i-a fost administrat la cinci zile după împlinirea vârstei de 1 an.

Câștigarea tratamentului pentru noi ca părinți care suntem niste oameni simpli cu venituri modeste din orașul Tecuci, județul Galați, a fost redarea speranței salvării lui Emanuel.

După administrarea tratamentului lupta pentru recuperare este mai acerbă deoarece evoluția este vizibilă însă recuperarea și îngrijirea este foarte costisitoare și mai greu de susținut, toate rezervele și toate veniturile noastre fiind cheltuite până în acest moment. Ne dorim din suflet sa continuăm recuperarea lui, să facem din el un Om, dar nu o mai putem face fără ajutorul dumneavoastră.

Vă rugăm din suflet dacă ne puteţi ajuta să o faceţi în contul băncii BCR, titular Dantiş Violeta, cod  IBAN  RO  95RNCB  0142  0330  1175  0001.

Orice mic ajutor, din partea dumneavoastră, pentru noi înseamnă enorm.

Vă mulţumim!

 

George Dantiş