Dacă e trădare, trădare să fie, dar s-o ştim şi noi!

 

Faptul că pe Cristache îl trage aţa spre stânga devine tot mai evident. După înregimentarea fostului primar pesedist, intenţiile preşedintelui organizaţiei judeţene de a se înhăita cu stânga sunt fără de tăgadă.

Din Comisia nr. 3, constituită la nivelul Consiliului Judeţean Galaţi, fac parte câte doi consilieri de la PSD și PNL și unul de la PMP. PSD îi are pe Constantin Grosu şi Valeriu Mănăilă, ambii din Tecuci; PNL îi are pe Tudorel Costea și Octavian Popa; PMP o are pe Constantina Costandachi.

Cum era şi normal, s-a trecut la alegerea preşedintelui Comisiei nr. 3, de dezvoltare urbană şi rurală, agricultură, conservarea şi protecţia mediului şi de servicii publice, comisie care gestionează activitatea Apă Canal și Ecosal în localitățile din judeţul Galaţi. Au candidat un pesedist şi un penelist, iar votul decisiv a fost dat de pemepistă.

Spre surprinderea tuturor, mai puţin a celor care au observat deciziile comune ale PSD şi PMP, reprezentanta PMP a votat alături de PSD iar preşedintele comisiei va fi tecuceanul Constantin Grosu.

Preşedintele PMP Galaţi, o dă din colţ în colţ şi spune că s-a votat omul, nu partidul, cu aceeaşi nonşalanţă cu care ar spune că a sărit din lac în puţ.

În acest timp, pemepiştii tecuceni se întreabă, pe bună dreptate, în ce direcţie se îndreaptă organizaţia judeţeană şi dacă mai are sens să o gireze în continuare.

Ar fi de bun simţ ca preşedintele PMP Galaţi să înştiinţeze şi membrii tecuceni despre intenţiile lui de a intra în horă alături de PSD. Dacă e trădare, trădare să fie! Dar s-o ştim şi noi.