O licitaţie de la Spital a ajuns în atenţia DNA

 

În data de 25 august 2020, după ora 14, la Spitalul municipal „Anton Cincu” Tecuci a avut loc deschiderea ofertelor privind licitaţia de închirire a unor spaţii din sistemul sanitar tecucean.

Obiectul licitaţiei era format din cinci spaţii, două pentru cabinete medicale şi trei cu destinaţie chioşc alimentar. Cabinetele medicale se află în Policlinică, iar chioşcurile alimentare la Spitalul „Anton Cincu”, Secţia de Pediatrie şi Policlinică.

Două dintre aceste spaţii au fost adjudecate de Jeni Doina Iftimie, angajată la Asistenţa socială şi candidat pentru Consiliul local Tecuci din partea PSD la alegerile locale din 27 septembrie.

„La mustață a câștigat. La Spital, fostul patron a oferit 4.000, dna Iftimie 4.200. La Pediatrie, fostul patron 350, iar doamna 367. Cine naiba licitează 367? Ori 350, ori 400”, se întreba la acea vreme un tecucean.

Se pare că această licitaţie a ajuns şi în atenţia DNA. Ancheta urmăreşte modul în care a fost organizată licitaţia, mai precis atribuirea spaţiului pentru chioşcul alimentar din curtea Spitalului municipal. Cel care a sesizat DNA este fostul chiriaş, care consideră că licitaţia a fost trucată.

Chiar dacă în august spaţiul alimentar din curtea Spitalului a fost atribuit, chioşcul este închis de trei luni. În acest moment şi chioşcul din curtea Secţiei de Pediatrie este închis.

 

You cannot copy content of this page