Moda cauciucurilor tăiate a ajuns şi la Tecuci. 30 de maşini vandalizate

 

Lipsa iluminatului public, dar şi a camerelor de luat vederi care să ţină la respect persoanele certate cu legea, îi lasă pe locuitorii municipiului Tecuci fără apărare în faţa actelor de vandalism.

După patru ani de administraţie PSD sunt încă zone din oraş cufundate în întuneric, ferite de camerele de luat vederi, unde infractorii îşi fac de cap. 

 „În noaptea de sâmbătă spre duminică, în parcarea de la blocurile AG, în jurul bisericii Adormirea Maicii Domnului, le-au fost înțepate dar și tăiate cauciucurile a peste 30 de mașini, fapt nemaiîntâlnit până acum.

Din mica cercetare făcută dimineața la fața locului, au rezultat doar lipsuri. Lipsa de personal la ordine publică, lipsa iluminării adecvate a parcării, lipsa de camere de supraveghere și bineînțeles lipsa autorilor faptelor.

 Am vrut să aduc la cunoștință acest caz, poate că fiind făcut public se iau unele măsuri administrative de îmbunătățire a situației. Mai multe detalii este posibil să le dețină poliția, însă vizibil sunt și acum mașinile rămase pe pană”, ne scrie un cititor.

Sperăm că actuala administraţie va lua măsurile necesare, iar poliţia îi va prinde pe infractori. Pentru orice problemă referitoare la iluminatul stradal vă sfătuim să apelaţi 0800.800.111.

 

error: Content is protected !!