„Independentul” în blană de oaie – Trădare, trădare, dar să știm și noi!

 

Claudiu Gavril își trădează electoratul și se pregătește să oficializeze relația cu PSD Tecuci

În ultima perioadă, întâlnirile dintre Claudiu Gavril și PSD-iștii tecuceni au devenit tot mai dese. E drept că cele mai multe au loc în locuri ferite de ochii tecucenilor, dar lui Gavril pare să nu-i mai pese, de aceea se afișează fără jenă la sediul PSD, alimentând astfel zvonurile despre o înregimentare a sa în tabăra socialiștilor. De altfel, pe o înregistrare surprinsă de curând, se observă clar cum Gavril se simte foarte confortabil în sediul PSD, locul fiind, pentru el, extrem de familiar.

Și cum rămâne atunci cu aura de independent? Cu tecucenii care chiar l-au crezut și l-au votat și pe el și formațiunea sa, UIPT? Ei bine, se pare că nu-i mai pasă de aceste lucruri. De altfel, Claudiu Gavril și-a folosit așa-zisa independență doar pentru a accede în Consiliul local, iar mai apoi să pună voturile alor săi în brațele celor de la PSD. În termeni corecți, asta se numește trădare, pentru că tecucenii au votat masiv împotriva PSD.

Prima dovadă a predării către PSD a avut loc la ședința de Consiliu local în care a fost ales viceprimarul. Postul a revenit către PSD, cu voturile celor de la UIPT, formațiune pe care încă o mai conduce. Care sunt interesele personale ale lui Gavril vom afla în curând.

Surprinzătoare este însă atitudinea celor de la UIPT, aleși locali sau simpli membri, care au văzut în Claudiu Gavril o speranță, dar care se văd acum vânduți, la pachet, PSD-ului cu care s-au luptat în alegeri. Din interiorul formațiunii nu apare nicio reacție, dar este de așteptat o poziție oficială în perioada următoare. Și atunci vom vedea dacă membrii UIPT adoptă poziția ghiocelului sub talpa lui Claudiu Gavril sau sunt oameni de onoare și continuă lupta cu PSD, așa cum ar fi normal.