Se pregătește suspendarea preşedintelui. PSD intenţionează să arunce ţara în haos

 

Ultimele declaraţii ale preşedintelui Klaus Iohannis nu au rămas fără consecințe. Voci din PSD și Pro România vorbesc despre suspendare

„Veniți pe 6 decembrie la vot și în prima zi a noului mandat se va declanșa procedura de suspendare”, a spus aseară, la Antena 3, Eugen Teodorovici, fost ministru în guvernarea PSD.

În acelaşi studio a fost prezent şi preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu care s-a declarat de acord cu suspendarea lui Iohannis.

„Măsura care se impune este de suspendare a președintelui. Este un punct de vedere pe care îl am de multă vreme”, a spus Tăriceanu, care în prezent face parte din PRO România, partid condus de Victor Ponta.

Tot aseară, la o altă televiziune, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, la rândul său, despre posibilitatea suspendării lui Klaus Iohannis. Ciolacu a susținut la Aleph News că Iohannis „întrunește toate condițiile pentru a fi suspendat”.

„Ca președinte al României mă simt chemat să emit opinii în toate chestiunile care privesc România și funcționarea instituțiilor publice. Președintele României nu poate fi cenzurat și fie că le place sau nu pesediștilor voi continua să spun lucrurilor pe nume”, a declarat, la rândul său, preşedintele Klaus Iohannis.

În plină pandemie, când niciun partid nu a dorit să intre la guvernare, pentru că este mai uşor să stai pe margine şi să îi critici pe cei care fac, PNL a ales să îşi asume criticile care decurg din adoptarea unor măsuri necesare pentru sănătatea noastră, a tuturor.

Declaraţiile făcute aseară de liderii PSD şi ALDE sunt un motiv în plus ca românii să vină în număr cât mai mare la vot, astfel încât să trimitem acasă majoritatea toxică din Parlament. Pentru această majoritate este mai importantă suspendarea preşedintelui, şi aruncarea ţării în haos, decât sănătatea românilor.