Urmăriţi naţional depistaţi de poliţişti

 

Joi, 10 decembrie 2020, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Tecuci – Biroul Investigații Criminale și din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Biroul Investigații Criminale au depistat o persoană de sex feminin în vârstă de 39 ani, din municipiul Tecuci, care locuia fără forme legale în municipiul Bârlad.

Femeia era urmărită la nivel național. Pe numele acesteia, în data de 11 august 2020, Judecătoria Bârlad a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani, pentru complicitate la infracțiunea de furt calificat.

În aceeaşi zi, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ivești au depistat un tânăr în vârstă de 22 ani, din comuna Ivești, jud. Galați.

Pe numele acestuia, în data de 20 septembrie 2020, Judecătoria Liești, a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ambele persoane au fost preluate de către polițiști din cadrul IPJ Galați – Serviciul Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, urmând a fi încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați pentru executarea pedepselor.