IPJ Galați: Șase posturi disponibile la Poliția Animalelor. Concurs de trecere în corpul ofițerilor

 

Concurs în vederea încadrării din sursă externă pentru Poliția Protecția Animalelor

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, sunt scoase la concurs 6 posturi prin încadrare directă din sursă externă.

Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor  3 funcții de agent de poliție, o funcție de ofițer de poliție și 2 funcții de ofițer cu specializarea medic veterinar.

Înscrierile se fac online, până la data de 28 decembrie 2020, pe baza cererii de înscriere, însoțită de documentația solicitată, exclusiv în format electronic, la adresa de mail [email protected]. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Având în vedere că proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată, pentru toate posturile scoase la concurs, la nivel național, candidații vor putea susține proba pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitatea de desfășurare a concursului puteți obține accesând link-ul https://www.gl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

De asemenea, informații despre toate încadrările de personal, la nivel național, prin încadrare din sursă externă, puteți accesa la adresa https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Concurs de trecere în corpul ofițerilor

Inspectoratul de Poliție Județean Galați organizează concurs pentru ocuparea a 22 posturi de ofițer, prin trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor.

Posturile scoase la concurs, prin trecere în corpul ofițerilor, sunt în specializările: investigații criminale – 13 posturi, ordine publică – 2 posturi, investigarea criminalității economice – 2 posturi, rutieră – 1 post, arme, explozivi și substanțe periculoase – 1 post, acțiuni speciale – 1 post, cazier – 1 post, logistic – 1 post.

Înscrierile se fac online, până la data de 28 decembrie 2020, pe baza cererii de înscriere, însoțită de documentația solicitată, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail [email protected]. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitatea de desfășurare a concursului puteți obține accesând link-ul https://www.gl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

De asemenea, informații despre toate încadrările de personal, la nivel național, prin trecere în corpul ofițerilor, puteți accesa la adresa https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.