Un tecucean insistent. A fost surprins la furat de două ori în aceeași zi

 

Un bărbat în vârstă de 31 ani din Tecuci a fost depistat de jandarmi, de două ori în aceeași zi, în timp ce încerca să fure diverse lucruri. În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal.

În jurul orei 13, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Tecuci a fost direcționat de către Dispeceratul poliție la o adresă din localitate, pentru soluționarea unui incident. Ajunși la faţa locului, jandarmii au fost întâmpinați de către apelant care le-a spus că în autoturismul său a observat o persoană care încearcă să sustragă diverse bunuri.

Militarii s-au apropiat de vehicul, iar în interiorul acestuia au depistat un bărbat în vârstă de 31 ani, care încerca să sustragă diverse bunuri. Autoturismul a fost verificat de către proprietar, care a constatat că nu îi lipsește nimic. Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliției unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

La ora 14.30, un apel la 112 reclama un alt incident în municipiul Tecuci. Dispeceratul poliției a direcționat echipajul de jandarmerie, iar la fața locului oamenii legii au luat legătura cu apelantul care le-a spus că un bărbat a încercat să sustragă un topor din curtea casei.

Bărbatul în cauză a fost depistat de către jandarmi, acesta fiind aceeași persoană pentru care a fost întocmit actul de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de furt, cu numai o oră înainte.

Și de această dată bărbatul a fost condus la sediul poliției unde i-a fost întocmit un nou proces verbal de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de către poliție.