Cazuri şi necazuri aplanate de Poliţia locală

 

Ieri, 23 februarie 2021, la ora 9.20, echipajul de serviciu s-a deplasat pe str. Ecaterina Teodoroiu, unde la parterul unui bloc se construia un balcon. Vecina de deasupra, R.V., era supărată că rămâne fără lumină de la soare. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că lucrarea este autorizată, iar cei doi vecini au discutat și s-au lămurit.

La ora 15.30, pe Aleea Ștrandului alt tecucean nemulțumit de vecinul său. D.I. reclama faptul că instalația sanitară din baia vecinei sale este defectă și a observat infiltrații pe tavanul din apartamentul său. La fața locului, polițiștii locali au constatat că vecina A.T. chemase deja un instalator pentru remedierea situației.

La ora 15.50, în cadrul unei acțiuni complexe, alături de forțe din cadrul poliției municipale și a detașamentului de jandarmi, patrula a participat la oprirea unui eveniment cu mai multe persoane pe str. Ștefan cel Mare.

La ora 16.30, în urma unei sesizări, polițiștii locali s-au deplasat pe str. I.H. Rădulescu, unde numitul M.V.  a adunat resturile vegetale din curte și le-a dat foc pe malul Tecucelului. Acesta a fost somat să stingă focul și să facă curățenie. Până la ora 18, M.V. s-a conformat.

Astăzi, 24 februarie, la ora 2.30, pe str. 1 Decembrie 1918, în apropierea sediului BCR, au fost observate două persoane de sex masculin, care, datorită comportamentului suspect, au fost legitimate. Acestea se numesc D.N.F. (19 ani) și D.C. (24 ani), amândoi din satul Poșta, com. Gohor, ultimul eliberat recent din penitenciar.

În urma percheziției corporale, asupra primului s-a găsit un casetofon auto, a cărui proveniență nu a putut fi dovedită. Acestora li s-au întocmit documentele necesare pentru continuarea cercetărilor de către organele în drept.

Toate aceste acțiuni au avut loc pe lângă activitățile „obișnuite”, precum verificarea unităților de învățământ din sectorul repartizat asupra respectării normelor de combatere a pandemiei cu COVID-19, eliberarea locurilor de parcare concesionate ocupate abuziv, verificarea locurilor de depozitare ilegală a deșeurilor de toate tipurile, informează Poliţia locală Tecuci.