David Dincă a fost premiat pentru apariția la TV

 

David Dincă a participat la a emisiunea „Românii au talent”, difuzată la Pro Tv în data de 26 martie 2021, și a ridicat juriul în picioare cu interpretarea piesei „Hallelujah”, declarând că are credinţă, iar menirea a dobândit-o în biserica pe care o frecventează.

David va merge în competiția următoare, așteptând telefon de la televiziune pentru a fi anunțat când trebuie să se prezinte pentru cea de a doua etapă.

În vârstă de 12 ani, David este elev în clasa a VI-a la Școala Gimnazială „Elena Doamna” Tecuci, frecventând această instituție din clasa a IV-a, deoarece inițial fusese elev al Școlii din comuna Brăhășești.

Atunci când au avut loc filmările, David era pregătit la Școala de canto a Casei de cultură Tecuci, coordonată de prof. Claudiu Vişan, iar în prezent ne-a mărturisit că activează la Școala de canto „Soul Music Art” – filiala Tecuci, fiind pregătit de prof. Dragoș Gheorghiu.

 Pentru prestația impecabilă, Asociația „Balinte Ionela” împreună cu conducerea Casei de Cultură, au gândit să-l răsplătească cu un premiu. Astfel astăzi, 5 aprilie, David împreună cu tatăl său au fost invitați la instituție pentru a i se înmâna un premiu financiar, tichete în valoare de 500 lei, oferit din partea patronilor magazinului  All Sport Tecuci – deținut de familia Crișan, și o diplomă de merit din partea Casei de cultură și Asociației Balinte Ionela.

Alături de acest dar, David a fost felicitat pentru interpretare și i s-a urat succes în competiția următoare.