Patru tineri din Tecuci cercetaţi pentru 14 furturi şi tentative de furt

 

În data de 23 martie a.c., polițiștii gălățeni surprindeau în flagrant, imediat după comiterea unei tentative de furt dintr-o locuință din municipiul Galați, trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, toți din municipiul Tecuci.

Ulterior depistării și arestării preventive a acestora, la nivelul Poliției Municipiului Galați, s-a constituit o echipă formată din polițiști ai Biroului Investigații Criminale și ai secțiilor de poliție 2, 3 și 4, care au continuat cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Astfel, s-a stabilit că cei trei, împreună cu un alt bărbat, în vârstă de 27 de ani, tot din municipiul Tecuci, ar fi prezumtivii autori ai unui număr de 14 furturi și tentative de furt, cu mod de operare „escaladare și forțarea ferestrei”, comise, în perioada 21 februarie – 16 martie 2021, din locuințe de pe raza municipiului Galați. Prejudiciul creat este de aproximativ 25.000 de lei.

Documentarea faptelor menționate s-a făcut cu suportul de specialitate al polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic.

În continuare, polițiștii desfășoară toate activitățile necesare, atât pentru administrarea probatoriului, cât și pentru recuperarea prejudiciului.

 

error: Content is protected !!