Modernizarea străzilor continuă la Tecuci. Lista străzilor în curs de reabilitare şi a celor care urmează

 

Primarul municipiului Tecuci, Lucian Costin, a anunţat astăzi, 8 aprilie 2021, care sunt străzile pe care sunt continuate lucrările de reabilitare, precum şi cele pe care vor începe astfel de lucrări.

„Deși bugetul nu este unul foarte generos, am decis ca 22,54% din cheltuielile publice în acest an să meargă către modernizările străzilor. La capitolul infrastructură suntem deficitari, iar principalul meu obiectiv, fără a neglija alte sectoare, este asfaltarea”, a declarat edilul.

În acest an, vor fi finalizate lucrările de modernizare începute pe străzile: Sg. Serea, Vidin, Cocorăști, Constituției, Avram Iancu şi Malului (parțial).

De asemenea, se are în vedere demararea lucrărilor de reabilitare a următoarelor străzi: Dumbrava Roșie, Vigilenței, Vrancei, Roșiori, Horia, Anton Cincu şi Zona interblocuri – Aleea Ștrandului.

Primarul Tecuciului anunţă că se pregătesc documentațiile tehnice și în măsura în care bugetul va permite vor începe licitațiile pentru străzile: Prundului, Transilvaniei, Tudor Pamfile, Nicorești, Matei Basarab, Sg. Puțanu, Malului, Bvd. Carol (Kaufland – cimitir), Zona interblocuri AG şi  Zona interblocuri tronson Cina – Kaufland (stânga + dreapta).

„În funcție de condițiile atmosferice din acest an, dar și de rectificările ulterioare de buget, de liniile de finanțare care urmează să se deschidă, este foarte posibil ca și alte străzi să intre în procesul de modernizare în acest an”, a menţionat edilul Lucian Costin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven − two =