Premiem performanța: Interpreta Alesia Munteanu

 

Alesia Munteanu este cunoscută pe plan local de câțiva ani în domeniul muzical. A început de la vârsta de 5 ani pregătirea în canto, fiind susținută și încurajată de familie, bunicii fiind cei care au îndrumat-o către această înclinație.

Acum, când mai are puțin și împlinește 16 ani, Alesia a adunat 70 de trofee, 40 de medalii și peste 100 de diplome care atestă munca, dăruirea, drumul către domeniul muzical. A participat la 70 de concursuri / festivaluri atât în țară cât și peste hotare, fiind hotărâtă să ajungă pe toate scenele mari cu muzica ușoară.

Și în plan școlar stă bine, fiind elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Spiru Haret” la biologie-chimie, iar pentru viitor Alesia a mărturisit că visul profesional este urmarea unei cariere în medicină.

Pentru toate premiile primite de-a lungul timpului, cel mai recent trofeu obținut fiind în 25 aprilie a.c., Alesia a fost premiată astăzi de Asociația Balinte Ionela.

 Patroana magazinului Avon din Tecuci, Irina Popa, a dăruit pentru Alesia produse cosmetice și un rucsac, iar Asociația Balinte Ionela i-a oferit o diplomă de excelență pentru rezultatele deosebite în concursurile și festivalurile de muzică ușoară.

Perseverența și dăruirea trebuie felicitate și încurajate, iar noi îi urăm succes Alesiei la competițiile următoare!

Totodată, menționăm că cei care doresc să o urmărească pe Alesia Munteanu, o pot face la TV, mâine, de la ora 10,30 pe Pro TV, la emisiunea „Vorbește lumea” și de la ora 15 pe Kanal D la emisiunea Teo Show.