Verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei

 

Luni, 3 mai 2021, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun.

În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, 1215 persoane și 155 de societăți comerciale.

Polițiștii au controlat 572 de locații (domiciliile persoanelor / locațiile declarate pentru carantină, izolare, restaurante / terase, parcuri / locuri de joacă, etc.), precum și 120 de mijloace de transport persoane.

Au fost aplicate 64 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 20.250 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu COVID – 19.

În continuare, polițiștii, împreună cu celelalte structuri ale MAI și instituții cu atribuții de control, vor acționa pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 17 =