Pianiștii tecuceni au fost premiați pentru rezultatele excepționale obținute

 

Astăzi, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, pianiștii tecuceni au fost premiați

Un număr de opt copii, elevi ai Clubului Copiilor Tecuci, coordonați de profesor Alexandra Manolache, au câștigat numeroase trofee și premii la concursurile susținute în ultimele două luni. Munca, perseverența și talentul le-au fost răsplătite prin aceste diplome și premii obținute, dar Asociația „Balinte Ionela” a gândit că performanța trebuie răsplătită și în alt mod. Drept urmare, li s-a oferit o surpriză.

Invitați de profesoara Alexandra Manolache la Club, după o introducere pe acorduri pianistice, cei opt pianiști au primit cadouri sponsorizate de la patronul societății Global Food Grocery SRL, Dragoș Stroea și diplome de excelență din partea Asociației Balinte Ionela.

Managerul pizzeriei situate pe str. Costache Racoviță, a oferit enciclopedii Larousse, cărți de cultură generală și vouchere. Aceste vouchere vor fi folosite pentru achiziția de pizza de la Pizza Takeaway timp de opt luni, respectiv câte o pizza dublă lunar/copil.

 Copii talentați care au fost premiați astăzi sunt: Stan Cristian Gabriel, Filimon Ronan Andrei, Dinu Alexandra, Miron Daria, Istrate Anelisse Medeea, Pohrib Karla Miriam, Anghel Beatrice, Condrache Rareș.

O altă surpriză oferită de ziua copilului a fost și din partea distinsei profesoare, respectiv un tort.

Mult succes în continuare, copii talentați!