Aur, argint și bronz: 17 medalii obținute de sportivii performanți ai CS Vipguard Tecuci

 

În perioada 18 – 20 iunie 2021, la Poiana Brașov s-a desfășurat Campionatul Național de Ju Jitsu, organizat sub egida Federației Române de Arte Marțiale.

La acest campionat au luat parte și sportivii Clubului Sportiv Vipguard Tecuci, care sunt antrenați și coordonați de Luis și Luisa Turcu.

„După doi ani de pauză și restricții am revenit pe baricade. Cinci titluri de campion național, patru titluri de vicecampioni și șase medalii de bronz! Felicitări sportivilor și mulțumiri părinților pentru susținere, precum și organizatorilor pentru tot efortul depus în desfășurarea acestui campionat! Ne înclinăm!”, declara imediat după premiere administratorul Clubului Sportiv Vipguard, antrenor Luis Turcu.

Titlurile de campion național au revenit următorilor sportivi legitimați la Tecuci: Denisa Mihaela Popa la categoria 52 kg, Oana Lupu la categoria 48 kg, Adrian Costea la categoria 69 kg, Teodor Boștiog la categoria 62 kg, Matei Stoica la categoria 77 kg.

Titluri de vicecampioni au fost acordate sportivilor: Iulia Gabriela Țanu cu două titluri, unul la categoria de 48 kg și altul la  categoria 52 kg, Daniel Motriuc la categoria 60 kg și Denisa Popa la categoria 52 kg.

Medalii de bronz au obținut: Andrei Copăceanu la categoria 73 kg, Marius Rusu cu două medalii la activ- categoria 62 kg, Vicențiu Căpraru la categoria 52 kg, Nicușor Achiței la categoria 77 kg, Romeo Valentin Ghinea la categoria 69 kg.

Tot în aceeași perioadă, la Costinești a avut loc Concursul de lupte pe plajă și aptitudini – Constanța 2021.

„Sportivele Raluca Ghiorghiță și Dezyre Ștefania Lefter au reprezentat cu succes ACS Vipguard Tecuci, U15, lupte pe plajă. Raluca Ghiorghiță a obținut medalia de argint și juniori 4, proba aptitudini – Dezyire Lefter a obținut medalia de bronz”, informează Lucian Militaru Pădure, antrenorul sportivelor.

Tehnica de înaltă performanță, devotamentul și determinarea practicată de antrenorii Clubului Sportiv Vipguard la cursurile de Ju Jitsu japonez și Jiu Jitsu brazilian, la lupte libere și arte marțiale predate în sălile Fight Academy Club Tecuci au demonstrat și o fac în continuare că orice rezultat bun merită sacrificiu.

Felicitări, atât sportivilor cât și antrenorilor, pentru rezultatele frumoase obținute!