Tenismanul Rareș Rugină – Un nume promițător apreciat şi la Tecuci

 

La începutul acestei luni, Rareș Rugină a câștigat și adus la Tecuci Trofeul Tennis Performance, urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la ediția a IV-a, 2021, a campionatul ce s-a desfășurat pe terenul Ion Țiriac din București.

 Continuând seria de premiere pentru performanții municipiului Tecuci, Asociația Balinte Ionela l-a invitat astăzi pe tenismanul Rareș Rugină la sediu. Adolescentul, în vârstă de 13 ani, elev în clasa a VII-a la Colegiul Calistrat Hogaș, care are în palmares sute de premii până la această vârstă, a primit o șapcă de firmă din partea Ionelei Balinte și o sumă de bani, 500 lei din partea societății VASEDIL LUCY CONSRUCT SRL, reprezentată prin Denisa Bulancea.

 După felicitările cuvenite, reprezentanta acestei firme de construcții i-a promis lui Rareș că îl va premia și la următoarele competiții de tenis dacă va câștiga trofeul, fiind în desfășurare în perioada următoare concursuri la Buzău și la Brașov (în luna august turneu internațional).

Rareș Rugină este un luptător, se antrenează constant pentru a fi câștigător. Felicitări Rareș pentru munca depusă și sponsorilor care au ales să-ți fie alături!