A fost ales noul administrator al CUP

 

Astăzi, 13 iulie 2021, s-a desfăşurat şedinţa de îndată a Consiliului local Tecuci. Din 19 consilieri în funcţie, au fost prezenţi 16 consilieri locali, fiind înregistrate trei absenţe motivate.

 La punctul patru de pe ordinea de zi s-a aflat Proiectul de hotărâre nr. 83/05.07.2021 privind numirea Administratorului / Directorului General al Societății Compania de Utilități Publice SRL Tecuci.

Alegerea s-a făcut prin vot secret, iar singura propunere a venit din partea PSD. Din comisia de numărare a voturilor au făcut parte consilierii locali Claudiu Oliwer, Florin Grama şi Doru Eugen Pelin.

În urma votului, Cristinel Mihai Martin este noul Administrator / Director General CUP Tecuci. Acesta a fost ales cu 10 voturi „pentru” şi 6 abţineri. La final, Proiectul de hotărâre a trecut cu 15 voturi „pentru” şi o abţinere.

„Sunt convins că investiţiile pe care le avem programate vor duce la o colectare selectivă în municipiul nostru, lucru care va conduce la diminuarea deşeurilor pe care le vom transporta către Roşieşti. Sper ca în urma calculelor pe care le vom face împreună să reuşim reducerea taxei de salubritate, chiar dacă nu vom reuşi să o reducem semnificativ, fiindcă de acum trei ani de zile de când am făcut afirmaţiile pe care le susţin şi astăzi cu cifre că taxa a fost extrem de mare, toate serviciile au crescut semnificativ”, a declarat printre altele primarul Lucian Costin.

Şedinţa s-a încheiat cu două propuneri ale consilierilor locali PNL, asupra cărora vom reveni în detaliu.