A comis mai multe infracțiuni sub măsura arestului la domiciliu

 

La data de 22 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci, au fost sesizați prin apel SNUAU 112 de un bărbat, cu vârsta de 68 ani, cu privire la faptul că, un alt bărbat face scandal la locuința sa din satul Priponeștii de Jos, comuna Priponești, județul Galați.

Polițiștii ajunși în scurt timp la fața locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 47 ani, domiciliat în comuna Priponești, județul Galați, împreună cu fratele său, în vârstă de 45 ani, în urma unui conflict dintre aceștia în dimineața acelei zile, ar fi distrus geamurile locuinței, mobilierul din incinta locuinței și ar fi smuls mai multe plăci de tablă din gardul curții, pe care le-ar fi aruncat în stradă.

Ulterior, bărbatul de 45 ani s-a deplasat la adresa de domiciliu a persoanei care a apelat la 112, pentru a efectua diverse activități gospodărești, însă fratele său l-ar fi urmat la această adresă, ar fi început să îl amenințe din nou cu acte de violență și ar fi lovit cu un topor, pe care îl avea asupra sa, gardul locuinței.

S-a stabilit de asemenea, faptul că bărbatul de 47 ani se află sub măsura arestului la domiciliu în baza unei hotărâri judecătorești dispusă de Curtea de Apel Galați. Acesta a motivat faptul că a încălcat această măsură întrucât dorește să fie înlocuită această măsură.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de Evadare, Distrugere, Amenințare și Violare de domiciliu.

În cursul zilei de 22 iulie a.c., în urma probatoriului administrat cu privire la săvârșirea infracțiunilor mai sus menționate, s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore a bărbatului de 47 ani și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galați, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci cu propunere de arestare preventivă.