CUP – A început febra schimbării de activitate

 

Joi, 29 iulie, consilierii locali sunt solicitaţi să aprobe modificarea actului constitutiv al Companiei de Utilităţi Publice Tecuci.

În vederea preluării transportului public de către această companie, se intenţionează adăugarea de noi activităţi, respectiv Transporturi urbane, suburbane şi metropolitane de călători – cod CAEN 4931 şi Întreţinerea şi repararea autovehiculelor – Cod CAEN 4520.

„Compania de Utilităţi Publice Tecuci SRL nu are în obiectul de activitate domeniul transporturi”, se arată în Raportul de specialitate care însoţeşte acest proiect.

În prezent, CUP Tecuci desfăşoară activităţi de Colectare, tratare şi eliminarea deşeurilor, dar şi activităţi de recuperare a materialelor reciclabile – Cod CAEN 38.

Pe de altă parte, actuala activitate a CUP va fi preluată de către un operator regional de salubrizare, lucru menţionat de primarul municipiului la ultima şedinţă a Consiliului local. În noul context calificarea angajaţilor va fi diferită de cea a salariaţilor care execută serviciul de salubrizare.