Noua organigramă a Primăriei în atenţia consilierilor locali

 

La data de 1 octombrie 2019, în Primăria Tecuci lucrau 161 persoane, conform organigramei aprobate, iar altele au fost angajate până la finalul mandatului. Datorită eficientizării adoptate de noua administraţie, astăzi, 27 iulie 2021, în Primărie sunt ocupate 128 de posturi, alte 99 fiind vacante.

În urma deselor reclamaţii privind calitatea lucrărilor executate de Administrarea Cimitirelor şi a Spaţiilor Verzi (ACSV), s-a decis reorganizarea acestei societăţi. Astfel, întreţinerea spaţiilor verzi şi a parcurilor tecucene va trece în administrarea Primăriei.

Noua organigramă a Primăriei propune desfiinţarea mai multor funcţii de şoferi, consilieri, îngrijitori sau muncitori, precum şi a unor compartimente a căror activitate va fi transferată către alte structuri din cadrul instituţiei.

Pentru preluarea activităţilor de la ACSV, în noua organigramă se înfiinţează Serviciul Totul Verde. Acesta va fi condus de un şef serviciu, iar structura va fi formată din două birouri şi un compartiment, după cum urmează:

– Birou Parcuri și locuri de joacă cu o funcție contractuală de conducere de șef birou grad II – vacantă; 5 funcții contractual de execuție de muncitor calificat I – vacante; 11 funcții contractual de execuție de muncitori necalificați – vacante;

– Birou Întreținere zone verzi cu o funcție contractuală de conducere de șef birou grad II – vacantă; 19 funcții contractual de execuție de muncitor calificat I – vacante; 11 funcții contractual de execuție de muncitori necalificați – vacante;

– Compartiment tehnic, mecanizare cu o funcție contractuală de conducere de șef formație – vacantă; 5 funcţii contractuale de executie de muncitor calificat I – vacante; 5 funcţii contractuale de execuţie de şofer – vacante.

Joi, 29 iulie 2021, consilierii locali sunt solicitaţi să aprobe noua organigramă a Primăriei Tecuci formată din: 2 funcţii de demnitate publică; 17 funcţii publice de conducere; 9 funcţii contractuale de conducere; 110 funcţii publice de execuţie; 89 funcţii contractuale de execuţie.