Pregătiri pentru Iarmarocul modovenesc din Tecuci

 

Anul trecut, din cauza pandemiei nu a mai avut loc Bâlciul, iar acum șansele pentru a se desfășura Iarmarocul moldovenesc în Municipiul Tecuci sunt foarte mari, de 80% , așa cum s-a exprimat directorul Piețe Prest SRL, Florian Ioniță.

Demersurile pentru organizarea bâlciului au început de ceva timp, Societatea Piețe Prest TEC făcând cele necesare, s-a primit aviz favorabil de la Prefectura Galați, fiind așteptat acordul DSP Galați pentru desfășurarea acestuia.

Directorul Ioniță Florian a precizat că s-a făcut igienizarea spațiilor, toaletelor, dușurilor, se ocupă de transformatorul electric, urmând marcarea și delimitarea locurilor și parcărilor, asigurarea tuturor condițiilor atât pentru comercianți cât și pentru vizitatori. Cu speranța că se va organiza, directorul nădăjduiește ca de joi, 6 august, comercianții să poată semna contractele de închiriere pentru mese/tarabe/terase.

Prețul biletului la intrare va fi de 2 lei/persoană, iar perioada desfășurării Iarmarocului este programată în intervalul 10 – 15 august.

Sperăm că acest Iarmaroc se va desfășura, astfel încât copiii, adulți și bunici să iasă la distracție după o lungă perioadă de restricții.