Trafic restricţionat în zona Iarmarocului

 

Primăria Tecuci anunţă restricţii de circulaţie pe perioada desfăşurării Iarmarocului Moldovenesc, pentru a preîntâmpina ambuteiajele şi posibile accidente de circulație.

Restricţiile vor fi instituite astfel:

– str. Cuza Vodă – sens unic pe direcția de mers Tecuci – Matca pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Plugului și intersecția cu str. Plt. Stoicescu; se va realiza o amenajare rutieră cu parapeți lestabili prin care conducătorii de vehicule vor fi direcționați către str. Petru Rareș; pe sensul de mers dinspre Comuna Matca spre centrul municipiului se dirijează circulația pe str. Plt. Stoicescu cu indicatorul obligatoriu la dreapta;

– str. Văleni – intersecție cu str. Cuza Vodă interzis a vira la stânga;

– str. Petru Rareș – se instituie sens unic pe direcția de mers Matca – Tecuci, pe tronsonul intersecție str. Plt. Stoicescu intersecție cu str. Plugului. La intersecția str. Plugului cu str. Petru Rareș se vor monta indicatoare rutiere cu semnificația oprire stop și interzis a vira la stânga urmând ca  str. Petru Rareș să fie stradă cu regim prioritar;

– str. Plutonier Stoicescu – la intersecție cu str. Petru Rareș, acces interzis tuturor vehiculelor;

– str. Oltului – la intersecția cu str. Petru Rareș interzis a vira la dreapta;

La intersecția str. Cuza Vodă cu str. Plt. Stoicescu în vederea dirijării și fluidizării traficului se vor amplasa parapeți lestabili și bariere supravegheate de agenți.

Dirijarea traficului rutier se va realiza cu sprijinul Poliției Locale şi a Poliției Municipale, Biroul Rutier.

Instituirea restricțiilor propuse se va face începând de astăzi, 11 august 2021, ora 14, până la data de 16 august 2021, ora 10.