Dosar penal după o dispută pentru un loc de parcare

 

Marți, 17 august a.c., o femeie în vârstă de 28 de ani din municipiul Tecuci a sesizat Poliția Municipiului cu privire la faptul că un conducător auto ar fi lovit-o în mod intenționat cu autovehiculul, în timp ce se afla într-o parcare din localitate.

Polițiștii au demarat imediat cercetările. S-a stabilit că în cursul zilei, în jurul orei 11.20, femeia ar fi coborât din autoturismul său, care se afla în parcare, și observând un alt loc de parcare liber s-ar fi așezat în dreptul acestuia, cu intenția de a-l reține pentru autoturismul cu care circula tatăl său și care fusese, momentan, blocat în trafic, într-o coloană de autovehicule.

În acest timp, un bărbat în vârstă de 51 de ani, aflat la volanul altui autoturism, ar fi intenționat să parcheze în acel loc. În urma refuzului femeii de a se da la o parte, ar fi lovit-o pe aceasta, cu autovehiculul, de două ori.

Întrucât, la sediul poliției, femeia a acuzat o stare de rău, a fost solicitată ambulanța care a transportat-o la spital.

Conducătorul autoturismului implicat în incident a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Se desfășoară activități pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta.