Lucrări intense la Neonatologie. Curând, vechiul lăcaș va deveni „istorie”

 

De două luni de zile la departamentul de Neonatologie din cadrul Spitalului municipal „Anton Cincu” Tecuci se lucrează pentru renovarea completă a interiorului, pentru ca mamele și nou născuții să aibă condiții decente de găzduire, iar personalul medical să lucreze într-un mediu optim.

Datorită sponsorilor inimoși, se modernizează clădirea, concomitent cu înlocuirea aparaturii învechite.

 Administratorul MTC Construct SRL Tecuci, Cătălin Pavel, și-a propus să refacă complet acest departament, prin Asociația Balinte Ionela, aprovizionând cu materialele necesare constructorul.

De curând a fost înlocuită vechea tâmplărie de la ferestrele saloanelor cu o alta din PVC, iar astăzi au fost aduse ușile comandate şi s-a început montarea lor.

Lucrările care vor urma sunt de aplicarea unui linoleum antibacterian și montarea faianței și gresiei, materiale care sunt așteptate deoarece comanda a fost efectuată.

 Și dacă tot a început modernizarea, iar Neonatologia își va schimba total înfățișarea, patronul Cătălin Pavel a gândit că ar trebui schimbat și mobilierul din saloane, propunându-și acest gest pentru cele patru saloane plus alte două destinate situațiilor mai dificile.