Premiantele Școlii „Ezza Music” răsplătite de Asociația Balinte Ionela

 

Zilele trecute, opt eleve ale Școlii de canto „Ezza Music” din Tecuci au încântat publicul și juriul unui festival din județul Constanța, câștigând zece premii/trofee.

Această Școală de muzică a fost înființată la Tecuci de instructor de tehnică vocală Rodica Bunu în urmă cu doi ani, cei înscriși având ocazia de a cânta vocal sau la un instrument.

Pentru talentul și munca depusă, Asociația Balinte Ionela a gândit că trebuie răsplătite cumva, drept urmare a apelat la generozitatea unui patron.

 Cristian Vascan, administratorul firmei REVIVAL SRL Tecuci a sponsorizat acțiunea de premiere a talentatelor soliste, alocând 1.200 lei, respectiv câte 150 lei/persoană. Din partea Asociației Balinte Ionela au primit câte o diplomă de excelență pentru rezultate deosebite, iar patronul Marius Tătaru a contribuit cu câte un săculeț cu tricou și brățări.

 Interpretele care au fost premiate sunt: Miruna Epure, Andreea Moraru, Daria Hîncu, Delia Braia, Andreea Stîngă, Andrada Iorga, Roxana Caragață, Maria Blănaru.

Felicitări și succes la următoarele competiții!