Spectacol extraordinar la Tecuci. Feli şi Amadeea Violin pe scena Parcului Dendrologic – FOTO

 

Vineri, 3 septembrie, s-a anunţat o seară extraordinară şi aşa a şi fost în Parcul Dendrologic din Tecuci. Organizatorii evenimentului au fost Adriana Iulia Marin şi Casa de cultură a municipiului Tecuci.

Parcul Dendrologic – Tineretului s-a umplut de copii, tineri şi bunici, în aşteptarea unui show live susţinut de artista Feli.

 Pe una dintre alei au poposit Prăvălia cu raci, cu gamă variată de produse pescăreşti la mare căutare, iar vizavi de ea o alta – Deliciile Sultanului în care tronează  baclavaua cu diferite arome şi specialităţi din rahat, un stand local cu băuturi răcoritoare şi bere precum şi un altul cu limonadă.

Pe altă alee au fost prezente cu produse reprezentantele firmei Avon din Tecuci şi Asociaţiei Bunul Samaritean din Nicoreşti.

 Spectacolul, prezentat de Mihail Vasilache de la Casa de cultură, a început cu prestaţia tinerelor talente tecucene, pe scenă evoluând: Daria Şărban, Andra Sun, Alexandru Marian, Sara Mihai, Roxana Dănceanu, Georgiana Panaitiu, Alexandra Zaharia, Ilaria Bejan, Raluca Alexe. Fetele au fost răsplătite de firma Avon, primind cosmetice de la reprezentanta Tecuciului, Irina Popa.

Echipa de fitness Zumba, coordonată de prof. Alexandra Poloboc – Marin, a evoluat pe scenă cu membrii trupei, având o demonstraţie explozivă a acestui frumos sport.

A urmat o oră vibrantă, mixată de experimentatul DJ Andrew Dum, căruia i s-a alăturat talentata artistă Amadeea Violin, cea pentru care vioara a devenit o jucărie încă din copilărie, mânuind instrumentul cu uşurinţă, recitalul fiind un succes. DJ-ul a făcut publicul spectator să danseze şi vibreze la unison.

 Artista Feli, sosită cu trupa de instrumentişti, s-a dovedit a fi vocea unui show extraordinar, cei prezenţi cântând laolaltă piesele vedetei, ropotele de aplauze acompaniind-o continuu.

A fost o seară frumoasă de început de toamnă, Parcul Dendrologic nemaifiind aşa populat de vreo cinci ani.

Reamintim că vă puteţi satisface poftele culinare cu delicatese turceşti sau raci, homari, calamari, midii, caracatiţă, scoici, etc, deoarece aceste Prăvălii rămân în Parcul Dendrologic astăzi şi mâine.

Organizatorii şi-au făcut treaba pe deplin, demonstrând că se poate desfăşura oricând un festival la Tecuci, unul mult dorit de populaţie.