I-a dat cu bâta în cap şi a fugit. Victima a ajuns la spital, agresorul a fost prins

 

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Liești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 43 ani ar fi fost lovit în zona capului cu un obiect contondent, de un alt bărbat, în timp ce se afla pe terasa unui magazin mixt din satul Vameș, comuna Piscu, jud. Galați.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări s-a stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 21 ani, domiciliat în comuna Piscu, a venit pe terasa magazinului unde se afla și bărbatul de 43 ani. Fără un motiv anume l-ar fi lovit pe cel din urmă în cap, cu un obiect alungit din lemn, cu diametrul de aproximativ 2 cm, după care a plecat, abandonând obiectul la fața locului.

Bărbatul de 43 ani a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de Lovire sau alte violențe. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești, iar în funcție de rezultatul examinării medico legale, se va putea stabili exact, încadrarea juridică a faptei.

Ulterior, în urma probatoriului administrat în cauză, față de tânărul de 21 ani, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Liești, cu propunere de arestare preventivă.