Florin Cîțu este noul președinte al Partidului Național Liberal

 

Congresul PNL s-a reunit sâmbătă, 25 septembrie, la București, pentru a desemna noul președinte al partidului. Majoritatea delegaților prezenți la Congres l-au votat pe Florin Cîțu, acesta obținând 2.878 voturi.

Delegația PNL Galați l-a votat, cu o largă majoritate, pe Florin Cîțu. De altfel, decizia conducerii județene a PNL Galați a fost una de susținere a moțiunii lui Florin Cîțu.

Președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, și-a exprimat, la finalul Congresului, încrederea în Florin Cîțu și în capacitatea acestuia de a uni și consolida PNL, dar și de a asigura o guvernare liberală performantă pentru România.

„Florin Cîțu este cea mai bună alegere pentru PNL. Îl cunosc, am fost colegi în Senat timp de 4 ani. Am discutat de multe ori şi ştiu că este un om care nu acceptă compromisuri când vine vorba despre interesul românilor. Florin Cîțu garantează o guvernare liberală fără abateri ideologice, care şi-a asumat să dezvolte România şi să le ofere românilor o altă viziune asupra politicii.

Partidul Național Liberal avea nevoie de o conducere puternică în fruntea partidului. Florin Cîțu are capacitatea de a unifica partidul și de a-l mobiliza în jurul guvernării. Încă din momentul intrării la guvernare, PNL și-a asumat un obiectiv ambițios, de a aduce mai multă dezvoltare pentru România. Acest obiectiv rămâne și după Congresul PNL.

Un PNL mai unit și mai puternic înseamnă o guvernare bună pentru România, înseamnă rezultate pentru și în interesul românilor. Mult succes noului președinte al PNL, Florin Cîțu!”, a spus președintele PNL Galați, George Stângă.

 

Deputat George Cătălin Stângă

Președinte PNL Galați