Biroul de presă al Consiliului Județean al Elevilor Galați recrutează

 

Consiliul Județean al Elevilor Galați, unica structură de reprezentare a elevilor din județ, anunță începutul recrutărilor pentru posturile din cadrul Biroului de Presă.

Până la data de 18 octombrie, ora 23,59, orice elev cu dorință de implicare în domeniul educațional poate candida pentru una dintre funcțiile vacante: redactor, graphic designer, web developer și fotograf.

Pentru mai multe informații referitoare la ce presupune activitatea în cadrul Biroului de Presă, dar și pentru a aplica pentru unul dintre posturile vacante, te invităm să accesezi link-ul: https://forms.gle/ZJyZPkAvMkHxQftS6.

„Talentul, spontaneitatea și dorința de implicare în comunitate sunt principalele caracteristici pe care un aspirant la o funcție în cadrul Biroului de Presă ar trebui să le dețină. Ajută-ne să consolidăm imaginea structurii, iar noi îți vom oferi un cadru necesar dezvoltării abilităţilor tale de comunicare şi relaţionare”, a declarat Alexia-Crina Lupu, președintele Consiliului Județean al Elevilor Galați.

 

Amalia Moise, directorul departamentului de PR și Comunicare al Consiliului Județean al Elevilor Galați