Minoră agresată sexual de patru indivizi. Cazul este pasat între autorităţi

 

Judecătoria Liești desfăşoară o anchetă, după o plângere ce vizează mai multe infracțiuni grave. Victimă este o fată de 14 ani, care ar fi fost violată de mai mulți indivizi săptămâna trecută.

„Pot confirma că am înregistrat cu număr unic această sesizare și facem un minimum de verificări cu privirile la cele reclamate pentru a stabili cui aparține competența de soluționare, dat fiind faptul că vorbim de mai multe infracțiuni”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, pentru Pro FM.

O minoră de 14 ani ar fi fost agresată sexual de patru bărbați, doi majori și doi minori, consăteni cu ea. Autorii ar fi filmat scenele și au amenințat-o pe victimă că fac publice imaginile dacă merge la Poliție sau spune cuiva despre cele întâmplate. Se pare că fata ar fi fost șantajată, iar parte din imagini au fost distribuite de violatori pe Whatsapp mai multor persoane și pe unele rețele de socializare, apoi șterse.

Familia minorei acuză faptul că polițiștii de la postul comunal Umbrărești, judeţul Galați, nu au tratat cu seriozitate reclamația făcută de mama fetei. Rudele victimei s-au adresat Parchetului.