Continuă răsplătirea performanței

 

Sportivul Iulian Ghiorghiță, în vârstă de 17 ani, elev al Liceului tehnologic „Elena Caragiani”, se antrenează de peste trei ani la sala de lupte a Clubului Sportiv Vipguard.

Sub îndrumarea instructorului Lucian Militaru – Pădure, Iulian a reușit să obțină titlul de campion atât în 2018 la Onești, cât și în anul 2019 la Constanța, la ambele campionate obținând locul I.

Participant la Campionatul Național de Lupte cadeți, în perioada 15 – 16 octombrie 2021 la Năvodari, Iulian Ghiorghiță a reușit să obțină și să aducă la Tecuci medalia de bronz. Reamintim că Iulian este împrumutat anul acesta la Clubul Rapid București, acest Club fiind alături doar de sportivii performanți ai țării.

Astăzi, 21 octombrie, Iulian Ghiorghiță, alături de antrenorul său Lucian Militaru – Pădure au fost invitați la Asociația Balinte Ionela pentru o recompensă a muncii depuse.

Din partea Asociației Balinte Ionela au primit câte o diplomă de excelență, iar din sponsorizarea de 400 lei făcută de ASP BEST CONTA ASOCIAȚI SRL Tecuci – administrată de Cristi Negruț, Iulian a primit un plic cu suma de 200 lei, iar antrenorul un costum de sport.

Reamintim că de-a lungul ultimilor ani, foarte mulți sportivi s-au remarcat și arătat talentul prin titlurile naționale și internaționale obținute la Ju Jitsu Tradițional, Brazilian Jiu Jitsu, Lupte libere, Kick Boxer și MMA, antrenându-se la Centrul de arte marțiale și sporturi asociate.

La Clubul Sportiv Vipguard se pot înscrie toți doritorii, cu vârste de peste 6 ani. Ei decid ce sport vor să practice, sub observația și povața antrenorilor Luis Turcu, Lucian Militaru Pădure, sau Luiza Turcu.

Felicitări atât celor care practică sportul cât și celor care încearcă să recompenseze performanța!