Loverboy de Umbrăreşti

 

Ziua de 18 octombrie este şi Ziua Europeană de Luptă împotriva traficului de persoane, ocazie cu care Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane a declarat perioada 18 – 22 octombrie 2021 drept „Săptămâna prevenirii traficului de persoane”.

 O adolescentă în vârstă de 14 ani din Tecuci a reuşit să marcheze acest eveniment într-un mod cât se poate de original. Aceasta s-a deplasat la prietenul ei, în Umbrăreşti, comună care de câteva zile ţine capul de afiş cu o agresiune sexuală în privinţa căreia oficialităţile nu se îngrămădesc să facă lumină.

A fost descoperită marţi, 19 octombrie, în jurul orei 2 noaptea, umblând desculţă pe str. Grigore Alexandrescu din Tecuci, de către o patrulă a Poliţiei locale. La prietenul ei din Umbrărești, cât timp a stat în casă, i s-au furat încălțările de la ușă. Poliţiştii locali au condus-o la domiciliu.

Sfatul nostru este să nu credeţi orice, oriunde, oricând, sau oricum, mai ales dacă purtaţi pantofi de firmă. Nu toate poveştile au un final fericit.