Concursuri pentru ocuparea funcţiilor publice de consilieri şi inspector

 

Primăria Umbrăreşti organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie, vacantă, de consilier, clasa I, grad debutant, Compartiment Fond Funciar Registrul Agricol.

Condiţii de participare: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; cunoştinţe de operare pe calculator – utilizare windows, operare în Word, Excel – nivel mediu, ce vor fi testate în cadrul probei suplimentare eliminatorii din data de 7 decembrie 2021, ora 10.

Dosarele se depun la sediul Primăriei în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului. Publicat joi, 4 noiembrie 2021. Proba scrisă va avea loc în data de 8 decembrie 2021, la ora 10.

Relaţii suplimentare puteţi obţine la sediul Primăriei Umbrăreşti, jud. Galaţi. Tel. 0236.829.077 sau 0728.846.894.

Anunţul AICI.

Primăria Ţepu organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie, vacantă, de consilier, clasa I, grad superior, Compartiment Urbanism şi amenajarea teritoriului.

Condiţii de participare: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul urbanism, arhitectură, construcţii; vechime în specialitatea studiilor – minimum 7 ani.

Dosarele se depun la sediul Primăriei în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului. Publicat joi, 4 noiembrie 2021. Proba scrisă se va susţine în data de 7 decembrie 2021, la ora 11.

Relaţii suplimentare puteţi obţine la sediul Primăriei Ţepu, jud. Galaţi. Tel. 0236.869.002.

Anunţul AICI.

Primăria Cerţeşti organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie, vacantă, de inspector, clasa I, grad debutant, Compartiment Contabilitate impozite şi taxe  

Condiţii de participare: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de studii contabilite, specializarea Contabilitate şi informatică de gestiune, sau în domeniul de studii economie, specializările Economie generală şi comunicare economică, Economie şi finanţe, sau în domeniul de studii finanţe, specializarea Finanţe şi bănci; nu se solicită vechime în specialitatea studiilor.

Dosarele se depun la sediul Primăriei în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului. Publicat joi, 4 noiembrie 2021. Proba scrisă va avea loc în data de 7 decembrie 2021, la ora 10.

Relaţii suplimentare puteţi obţine la sediul Primăriei Cerţeşti, jud. Galaţi. Tel. 0236.337.536.

Anunţul AICI.