Tablete oferite elevilor tecuceni prin parteneriatele școlilor

 

Școala Gimnazială „Iorgu Iordan” a primit o donație de 20 tablete Lenovo ThinkPad10 din partea UNIQA ASIGURĂRI SA, împreună cu partenerul Școala de Valori.

 „În contextul în care unitatea noastră de învățământ funcționează în scenariul online, aceste tablete sunt binevenite și abia așteaptă să fie folosite de elevii școlii noastre”, declară directorul Cristian Stănilă.

Școala Gimnazială „Dimitrie Sturdza” printr-un Proiect de parteneriat strategic a primit de la MARCOSER Matca 15 tablete Lenovo.

​„Într-o perioadă extrem de dificilă pentru educație și cu o nevoie majoră de specialiști în domeniul horticol și agricol, SC MARCOSER SRL prin Asociația Pentru Agricultură Avansată Matca vine în sprijinul elevilor cu proiectul <Fii tu viitorul  inginer din fermă> oferind dispozitive pentru a avea acces la o tehnologie avansată şi pentru a accelera procesul de cunoaștere a agriculturii.

 SC MARCOSER SRL pune le dispoziția Școlii Dimitrie Sturdza din Tecuci, un număr de 15 tablete Lenovo pe care le vor putea folosi în scop didactic pentru a-și desfășura activitatea curriculară – proiecte, căutare de informații, accesarea cu ușurință a mediului online, dar și pentru activități extra-curriculare care au legătură cu aprofundarea cunoștințelor.

Prin această  inițiativă se dorește a atrage tineri spre domeniul agricol încă de la școala generală și să le ofere încredere si curaj  că un viitor mai bun ține foarte mult de educație și de accesul la informații”, a declarat directorul Florentina Golea.