Fraţii Rugină se impun în competiţiile sportului alb

 

Federaţia Română de Tenis a organizat în ultima perioadă mai multe turnee destinate sportivilor cu vârsta până în 12, 14, sau 16 ani. Printre aceste s-au aflat Trofeul Marin Badin şi Cupa Greenfield.

Aflat la a VI-a ediţie, Trofeul Marin Badin este o competiţie de categoria A, s-a desfăşurat pe terenurile CS Dinamo Bucureşti şi s-a adresat sportivilor, băieţi şi fete, cu vârsta maximă de 14 ani. Pe terenurile Asociaţiei Greenfield Tenis Club Bârlad s-a desfăşurat Cupa Greenfield, ediţia a III-a, destinată sportivilor, băieţi şi fete, cu vârsta până în 16 ani.

La cele două competiţii au participat şi fraţii Rugină, Rareş şi Sebastian, din Tecuci. Aceştia s-au clasat pe locuri fruntaşe, demonstrând faptul că talentul competiţional în sportul alb este o trăsătură de familie.

În cadrul competiţiei Trofeul Marin Badin, Rareş Rugină a urcat pe podium atât la simplu cât şi la dublu. La dublu a obţinut Locul I, iar la simplu Locul II, după o evoluție extraordinară pe tabloul principal. Rareş este legitimat la Tenis Club Focşani.

La Bârlad, în Cupa Greenfield, Sebastian Rugină a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului după ce a obţinut Locul I. Sebastian a avut trei victorii, din tot atâtea meciuri. Fără să piardă vreun set, Sebastian Rareş, sportiv legitimat la ACS Rot, a dispus cu 6-1, 6-3 de Andrei Reti – Viva Tenis Club, cu 6-1, 6-0 de Denis Şerbănescu – Asociaţia Greenfield Tenis şi cu 6-0, 6-2 de Ianis Altiparmac – SC Municipal Bacău.

Felicitări!